Hektor Light valgustid uude koju

Hektor Light valgustid uude koju

 

Hektor Light – 30 aastat valgustuse tipptaset

Kodu loomine on eriline protsess, kus iga detail loeb. Üks olulisemaid elemente, mis loob kodus õige atmosfääri, on valgustus. Unikaalse ja isikupärase elukeskkonna loomisel aitab Hektor Light, kes tähistab sel aastal oma 30. sünnipäeva ja pakub kvaliteetseid valgusteid nii koju kui õue.

Hektor Light eeliseks on esinduste ja poodide olemasolu Eesti suuremates linnades. Tänu sellele saab enne ostu valgusteid ise vaadata ja katsuda, veendumaks nende sobivuses uude koju. Esinduste ja poodide asukohtadega saab tutvuda Hektor Light kodulehel. Kui aga eelistad ostelda internetis, siis Hektor Light e-pood on ideaalne lahendus. Sealt leiab tuhandeid erinevaid valgusteid, mille hulgast on võimalik igal ajal valida ja osta just endale sobivaimad. E-pood on avatud 24/7, võimaldades rahulikult valikuid teha.

Hektor Light toob esimesena klientideni uusi uudisvalgusteid ja teadmisi valgustuslahendustest. Hektor Light valgustid on huvitavad ja võimaldavad luua isikupäraseid interjööre ja õuealasid. Lisaks toovad nad maale maailmas tuntud brändide valgusteid nagu Flos, Tom Dixon, Foscarini, Marset, Masiero, Studio Italia Design ja paljud teised. Ka tehniliste valgustite valik suurepärane, pakkudes selliseid nimesid nagu Ledsc4, SLV, MoltoLuce, Linealight, Intra.

Kui soovid lugeda värskeid nõuandeid ja uudiseid valgustusmaailmast, siis külasta Hektor Light blogi.

Rabarebase aedlinn – uus kodu ootab!

Rabarebase aedlinnas on peagi valmimas viimased kodud. Kui otsid ideaalset kohta, kus alustada uut peatükki oma elus, siis veel on võimalus, sest saadaval on viimased kolm kodu! Loo oma unistuste kodu koos Hektor Light kvaliteetsete valgustitega.

Tere tulemast Rabarebase aedlinna, kus unistused saavad teoks ja kodu on alati valgustatud parimal moel!

 

Tutvu kodude valikuga Hektor Light koduleht