Kasvav kogukond ja põnevad tulevikuplaanid

Kasvav kogukond ja põnevad tulevikuplaanid

Rabarebase aedlinnas tärkab kevadeootus ja sellega seoses toimub palju põnevat elurajoonis! See kaunis ja vägev aedlinn on võtnud vastu palju uusi elanikke, kes on leidnud siit oma kodu ja südame. See on märk meie kogukonna jõudsast kasvust ning sellest, kui atraktiivne ja hubane paik Rabarebase aedlinn tegelikult on.

Ehitustegevus on aedlinnas kulgenud tempokalt ja plaanipäraselt, võimaldades meil pakkuda Rabarebase elanikele parimaid tingimusi ning mugavusi. Uute kodude valmimine on olnud muljetavaldav ja oleme uhked kodude kõrge kvaliteedi üle. 

Aga see pole veel kõik! Peatselt algab kogukonnaplatsi ehitus, mis saab olema südameks meie aedlinna kogukonnaelu jaoks, kus elanikud saavad kokku tulla, suhelda ja luua tugevamaid sidemeid. See saab olema koht, kus toimuvad erinevad üritused, kogunemised ja lõbusad tegevused. Oleme elevil selle võimaluse üle luua midagi erilist ja ühendavat Rabarebase kogukonnale.

Kui mõtled uue kodu soetamisele Rabarebase aedlinna, siis ära kõhkle – üksikud kodud on veel müügis ning see võib olla Sinu viimane võimalus saada osa aedlinna idüllist. Kodudega tutvumiseks osale kliendipäeval, mis toimub 20. märtsil kell 18:00-19:00. See on suurepärane võimalus tutvuda viimaste saadavalolevate kodudega, küsida maakleritelt küsimusi ning avastada kõike, mida aedlinnal pakkuda on. Anna meile enda huvist teada ning registreeru kliendipäevale

Rabarebase aedlinn on koht, kus saad luua endale unistuste kodu, mis oleks loodud just Sinu vajadustest lähtuvalt ja kogeda tõelist kogukonna hõngu!