Rendiautod – mugav liiklusvahend elanikele

Rendiautod – mugav liiklusvahend elanikele

Rabarebase aedlinnas on vilgas töö käimas ning esimesed elanikud naudivad aedlinna eluolu juba täiel rinnal. Peatselt saab aedlinna kogukond veelgi täiendust uute elanike näol, kes alustavad juba lähiajal kolimisprotsessi.  Ehituses on Vanatoa tee 6 ja 1 kodud ning Vana-Altoa tee 6 maja. Valmimisel on ka aedlinna pisematele elanikele mõeldud mänguväljak, mis avab juba suve alguses uksed ning peatselt alustatakse ka kogukonnaplatsi ehitusega. 

Lisaks on meil hea meel teatada, et Rabarebase aedlinna koduomanike liiklemist aitavad tulevikus mugavamaks teha rendiautode teenusepakkujad Citybee ja ELMO Rent, kes avavad peagi parkimisalad Rabarebase aedlinnas. 

ELMO Rendiga on võimalik mugavalt tööle-koju saada kasvõi iga päev, kuna auto tuuakse mugavalt kodutrepi ette ning peale sõidu lõpetamist ei ole autot vaja eraldi kuhugi toimetada. Eriti hea uudis on see, et ELMO ettetellimisteenus on kliendi jaoks täiesti tasuta ning võimaldab kasvõi kuu või rohkem oma olulisemad tegemised ära planeerida. Kliendi jaoks sobiv auto tuleb valitud ajal valitud kohta!

CityBee soovib teha linna avatumaks ning rohelisemaks. Üks jagatud CityBee auto asendab kuni 12 isiklikku sõiduautot, mis enamuse ajast seisavad niisama ning ummistavad tänavaid ja elamurajoone. Autojagamisteenus aitab vähendada autode arvu linnas, olles asenduseks isiklikule autole või alternatiiviks pere teisele sõiduautole.

CityBee on ettevõttena pühendunud jätkusuutlikkusele, autosaaste ja autostumise vähendamisele ja toetab kõiki algatusi, mis on antud eesmärkidega kooskõlas. Üheks selliseks algatuseks on ka Rabarebase aedlinna CityBee parkimistsoon. CityBee on 2026. aastaks seadnud eesmärgiks oma autopargi 50% ulatuses elektrifitseerida. Täna leiab autopargist uusi, ökonoomseid ja keskkonnasäästlikke autosid, mille mõju keskkonnale on oluliselt väiksem kui tänasel keskmisel autol Eestis.

Müügil on ka viimased seitse kodu kahekorruselistes majades. Huvi korral võta meiega ühendust!