Sisusta enda tulevane kodu Aunmaniga!

Sisusta enda tulevane kodu Aunmaniga!

Rabarebase aedlinna esimesed elanikud on alustanud kolimisprotsessi enda uude koju ning lähinädalatel kasvab aedlinna elanike hulk veelgi. Algab põnev aeg täis planeerimist ja sisustamist, et täita kodu hubase soojusega.

Selleks, et ka järgnevate koduostjate sisustusprotsess oleks mugav ja nauditav, aitab Rabarebase aedlinna kodusid sisustada Aunman – erilahendustele pühendunud eestimaine premium-klassi mööblitootja. Teeme iga koduomaniku teekonna tema värskesse elamisse võimalikult nauditavaks, hoides kokku nii aja kui sisustamiskulude pealt. Aga mis kõige põnevam – sinu kodu saab unikaalse nägemise, mis peegeldab sinu eripära, maitseid ning identiteeti.

Aunman meisterdab mööblit tervele kodule, see tähendab kööke, garderoobe ning elu- ja vannitubasid. Eritellimusmööbli praktilised plussid on nutikad ja ruumi säästvad lahendused, läbiv stiilipuhtus, tugev kvaliteet ning valikuvabadus materjalide ja välimuse osas. Aunmani tehniline võimekus lubab teha kõike, mida sisearhitektide fantaasia koos füüsikareeglitega välja mõtleb. Materjalidest kasutatakse ainult parimat – puitu, kivi, metalli ja klaasi. Iga kapp ja riiul valmib millimeetri täpsusega. Niiskuskindlus ja Eesti pikim garantii (mööblil 5, furnituuridel 25 aastat) kinnitavad, et see mööbel on mõeldud kestma põlvkonnalt põlvkonnale. Lisaks hoiab koduomanikku kogu protsessi vältel isiklik kliendihaldur – alates esimesest konsultatsioonist, vajaduste kaardistamisest ning 3D mudeli visualiseerimisest kuni paigalduseni välja.

Lisaks pakub Aunman Rabarebase aedlinna kodusoetajatele mööblit 15% tavahinnast soodsamalt! Kui ka Sina soovid kolida Rabarebase aedlinna ning sisustada enda kodu just Aunmani eritellimusmööbliga, siis tutvu kodudega lähemalt Rabarebase kodulehel ja saa inspiratsiooni sisustusprotsessiks Aunmani kodulehelt.

 

Tutvu Aunmaniga!