Viimane võimalus liituda Rabarebase aedlinna kogukonnaga!

Viimane võimalus liituda Rabarebase aedlinna kogukonnaga!

Rabarebase aedlinna ehitus jõuab peagi lõpusirgele ning varsti on kogu piirkond valmis võõrustama uusi elanikke oma täies hiilguses. Rabarebase on unikaalne elukeskkond, kus on kombineeritud kaasaegne arhitektuur, rohelus ja mõnus kogukonnaelu – just need tegurid, mis teevad sellest ideaalse koha kodu rajamiseks.  Kui unistad elust Rabarebase kogukonnas, siis nüüd on käes viimane võimalus seda unistust teoks teha! Järele on jäänud vaid üks kahekordne ridaelamuboks ning kaks ühekordset ääremajaboksi, mis ootavad oma tulevasi elanikke.

Picapaci pakiautomaat 

Kuigi Rabarebase aedlinnast leiab kõik eluks vajaliku kiviviske kauguselt, on aedlinna elanike igapäevaelu tehtud veelgi lihtsamaks. Tänu Picapaci kogukonna pakiautomaadile on paki saatmine ja vastuvõtmine nüüd mugavam kui kunagi varem. Soovi korral saavad elanikud oma pakid tellida või saata vahetult kodu lähedalt, säästes sellega väärtuslikku aega ja energiat. Picapaci pakiautomaadi süsteemiga liitunud elanikud saavad oma pakke turvaliselt hoiustada veekindlates ja lukustatavates lahtrites, mis avanevad vaid SMS-i teel saadetud PIN-koodi sisestamisel. Lisainfot Picapaci teenuse kohta leiad nende kodulehelt.

Garderoobide sisustamisel tuleb appi Liuglev Uks

Rabarebase aedlinna kodude sisustamine on samavõrd tähtis kui nende ehitamine ning selles vallas on meie partneriks Eesti suurim garderoobimööbli jaemüüja Liuglev Uks. Pakkumaks elanikele kõrgeima kvaliteediga ja stiilseid lahendusi, on Liuglev Uks välja töötanud garderoobilahendused, mis on loodud spetsiaalselt Rabarebase arenduse jaoks. Need lahendused on välja töötatud, arvestades inimeste populaarsemaid eelistusi ja kaasaegseid elustiilivajadusi. Kui aga olemasolevad lahendused ei vasta täielikult Sinu maitsele, on Liuglev Uks alati valmis looma Sinu soovidele vastava personaalse garderoobi. Nende kogenud konsultandid on valmis kuulama Sinu ideid ja pakkuma lahendusi, mis sobituvad täiuslikult Sinu kodu ja vajadustega. Uuri pakutavate toodete ja võimaluste kohta lähemalt Liuglev Uks kodulehelt või võta ühendust müügiesindajatega, et saada personaalseid soovitusi ja pakkumisi.

Kliendipäev 22. augustil kell 17.00-18.00

Kui oled huvitatud lähemalt tutvuma Rabarebase aedlinna kodudega, siis kutsume Sind osa võtma Rabarebase kliendipäevast, mis toimub juba sellel nädalal, 22. augustil kell 17.00-18.00. Kliendipäeval saad avastada, mida Rabarebase aedlinnal on pakkuda ning põhjaliku ülevaate vabadest kodudest ja eripakkumistest. Kliendipäeva raames ootavad osalejaid personaalsed ja väga ahvatlevad pakkumised, mis on loodud just selleks, et hõlbustada koduotsinguid ja muuta unistuste kodu soetamine veelgi käepärasemaks. Kui aga kliendipäeva toimumisaeg ei sobi Sinu ajakavaga, ära muretse – anna meile registreerimisvormi kaudu sellest lihtsalt teada ning Pindi Kinnisvara maaklerid võtavad Sinuga ühendust, et leppida kokku alternatiivne aeg Rabarebase kodudega tutvumiseks. Registreeri end ja oma pere kliendipäevale SIIN, et olla kindel, et ükski oluline detail ei jääks märkamata.

Rabarebase aedlinn ei ole lihtsalt elukoht – see on koht, kust leiad palju ruumi, vabadust ja rohelust. Liitu Rabarebase kogukonnaga ja naudi kodu, kus uued seiklused ootavad!

 

Registreeru kliendipäevale