Parim uusarendus Tallinna lähistel – mida silmas pidada?

Rabarebase aedlinna uusarendus Tallinna lähistel Kiilis

Parim uusarendus Tallinna lähistel – mida silmas pidada?

Kas Kiili alev on sinu mõtetes olnud viimasel ajal pisut rohkem kui varasemalt? Oled sinna kolimas või otsid lihtsalt lisainformatsiooni? Tere tulemast! Selles artiklis toome välja Tallinna äärelinnas elamise võlud ja mõned kasulikud punktid, mida silmas pidada just siis, kui näed end lähitulevikus Kiili aedlinna uusasukana.

Miks valida uusarendus Tallinna lähistel, Kiilis?

Kui oled keegi, kes on hakanud eelistama vaikust pidevale linnakärale, sobib koduks Tallinna läheduses asuv uusarendus, Rabarebase aedlinn, selleks valatult. Kiili vald piirneb põhjas Tallinna, idas Rae, lõunas Kose ja läänes Saku vallaga. Seega, kesklinn on endiselt lühikese auto– või bussisõidu kaugusel, kuid oma kodus viibides saad ümberringi tunda rahu. Mõistagi, vaikust otsides on korter uueks koduks endiselt piirav ja tekib igatsus oma aianurga järele. Suur eramaja võib aga olla liialt suur kohustus, mis hõivab enamiku sinu vabast ajast ja teadmisi maja eest hoolitsemiseks (veel) napib. Lisaks haukaks eramaja laenumakse nii suure osa igakuisest sissetulekust, et vaba aja veetmiseks väga palju ressursse ei jäägi.

Siin tuleb mängu ridaelamu võlu – privaatsus ja ümbritsev rohelus, koos isikliku aiaterrassiga, on endiselt võimalik. Rabarebase uusarenduse rajoon on ruutmeetritelt ehk väiksem mõnest mastaapsemast majast, kuid ka kompaktsem ja planeeringult läbimõeldum ning rahakotisõbralikum. Lisaks annab uue aedlinna ridaelamusse kolides palju juurde kogukonna tunne, mida kõrvuti asuvad naabrid pakkuda suudavad. Rabarebase aedlinna elamute puhul Kiilis on tegemist ka uusarendustega Tallinna lähistel, mis pakuvad kindlustunnet, sest ei peida endas ajahamba poolt puretud kahjustusi kui kutsumata külalist.

Teise külje alt pakub Rabarebase uusarendus hulganisti valikuvabadust. Ei ole ju olemas kodu, mis sobiks igaühele. Meil kõigil on erinevad vajadused, soovid ja harjumused. Seepärast on Rabarebase ridaelamuid võimalik oma äranägemise järgi ümber kujundada. Lisaks siseviimistlusele saab valida ka mitmete erinevate planeeringute vahel ja lisada tubasid või hoovimaju. Väikseimad majaosad on kolmetoalised ja kõige suuremad saab muuta kuni seitsmetoalisteks. See võimaldab rohkelt ruumi kõikidele pereliikmetele.

Uusarendusrajoonis saavad lapsed hõlpsalt ja turvaliselt kodust välja ning koju tagasi liigelda

Kiilis on palju rohelust ja vabadust. Sinu võsukesed saavad ise turvaliselt koolis käia, kasvõi tõuksiga mööda valgustatud kergliiklusteed. Lasteaed ja gümnaasium ongi kiviviske kaugusel. Alevis on ka laste huvikool aktiivsematele noorukitele, perearstikeskus, kaks kauplust, tankla ja mõned söögikohad, kus nädalavahetusel sõpradega maha istuda ja juttu ajada. Kui on oodata perelisa, rõõmustab Kiili uusasukaid lähedalasuvasse Vaela külla peagi rajatav uus lasteaed ja sinna on algatatud ka veekeskuse planeering, kus saab kogu perega lõbusalt aega veeta. Mugavalt, oma kodu vahetus läheduses.

Sealsamas kõrval ehitatakse juba Eesti esimest IKEA kauplust ja uut tehnoparki. Neljarealine Tallinna ringtee ühendab Kiili aedlinna kõigi pealinna piirkondade ja Eesti suuremate maanteedega. Ülemiste City ja Järve keskus jäävad Kiilist 15-minutilise autosõidu kaugusele. Lisaks on uuselamurajoonist Tallinna ainult 22 km, mis lubab väga suurel osal elanikest (65%) käia tööl pealinnas ning ühtlasi saada osa suurlinna haridus– ja kultuurivõimalustest.

Kiili valla peamine tulevikugarantii ongi nende enda sõnutsi noored ja nooremas keskeas teotahtelised inimesed, kes on otsustanud sinna oma kodu rajada ja tuleviku selle paigaga siduda. Seda visiooni toetab ka väga soodne Rabarebase uusarenduse geograafiline asukoht Tallinna vahetus läheduses, mis on omanud suurt tähendust minevikus ning linn määrab jätkuvalt olulise tõmbekeskusena igapäevase elu ja tegevuse põhijooned.

Igapäevane lõõgastus keset roheliselt mõtlevat aedlinna

Kodu võiks olla paik, kus tunned, et puhkad ja saad hetkeks kõrvale heita töise argipäeva kiired askeldused. Sinu lõõgastav kodune keskkond peaks olema ka jätkusuutlik investeering, mis aitab ümbritsevat rohelust ja kogukonda säilitada ning jätab kodukindluse turvaliselt püsti. Just sellele mõeldes on Rabarebase uusarendus ideaalne kasvukeskkond, kus hoolitsetakse parkide ning ümbruskonna puhtuse, ohutuse ja heaolu eest.

Rabarebase ridaelamud Tallinna lähistel on rohelisse keskkonda sobitatud. Meie mõtteviiside ja hoiakute kujunemisel on kõige suurem roll kodul ja seetõttu peab ka kodu ise meile eeskujuks olema. Rabarebase aedlinna loomisel on järgitud põhimõtet, et puhast ja turvalist keskkonda jätkuks ka tulevastele põlvedele.

Rabarebase uusarenduse eelised:

  • A energiaklassi hooned ehitatakse kaasaegsetest materjalidest. Tänu sellele on tagatud kõrgeim ehituskvaliteet.
  • Hea sisekliima eest hoolitsevad tipptasemel tehnosüsteemid ja hooneid kütavad energiasäästlikud maasoojuspumbad.
  • Suurema energiasäästu ja väiksemad elektriarved tagavad päikesepaneelid majade katustel.

Soovid veel lisainformatsiooni uusarendusest?

Kui sinus tärkas veel suurem huvi Rabarebase aedlinna kohta Kiilis, soovitame uudistada lisa ridaelamute tüüpide kohta, lugeda aedlinna planeeringust ja tutvuda müügiinfoga. Kindlasti saavad abiks olla ka pikaajalise kogemusega maaklerid, kes detaile rõõmuga täpsustavad. Võta julgelt ühendust!