Rabarebase aedlinna jõuluhõnguline kliendipäev 27.11

Rabarebase aedlinna jõuluhõnguline kliendipäev 27.11

Rabarebase aedlinna esimesed kodud on lõpusirgel – siseviimistlus valmib, haljastus on istutamisel ning aiad kerkivad! Esimesed majad täidetakse kodusoojusega juba tuleva aasta alguses, kui esimesed pered sisse kolivad. Kuid kui ka Sina soovid saada osa aedlinna kogukonnast, siis veel on võimalus kodu soetada ühekordsesse majja Vana-Altoa tee 6 ning kahekordsetesse majadesse Vanatoa tee 6 ja Vanatoa tee 1. 

Lisaks oleme Rabarebase aedlinnas alustanud koostööd Enefitiga, et pakkuda klientidele võimalust soetada endale elektriauto laadija valmidus või kogu laadija komplekt korraga. Laadija ostnud klientidele paigaldatakse Enefit VOLT laadija võimsusega 22 kW kohe parkimiskoha juurde. Laadijatel on juures nutikas dünaamilise koormuse juhtimise seade, mis reguleerib elektri kasutust vastavalt sellele, milline on energia tarbimine kodus. 

Juba 27.novembril kell 12:00-15:00 on võimalik Rabarebase aedlinna uutel huvilistel tulla jõuluhõngulisele kliendipäevale kodudega tutvuma ning valida välja meelepärane kodu. Kohapeale on tulemas meie head koostööpartnerid Pindi Kinnisvara maaklerid kui ka mitmete pankade esindajad, et vastata kohapeal kõigile tekkinud küsimustele ja aidata leida kõige paremaid võimalusi kodusoetajatele. 

Kliendipäevale tulijaid ootab jõuluhõnguline meeleolu ning võimalus olla esimeste seas, kes saab endale kodu soetada Vana-Altoa tee 4 ühekordsesse majja! Tule koos kogu perega, kuid anna meile enda tulekust teada!

 

Pane oma pere kirja siin!