Reis ümber maailma

Reis ümber maailma

Sellele teekonnale viivad meid Rabarebase aedlinna siseviimistluspaketid. Nende loomisel ammutasime ideid erinevatel reisidel kogetust, et pakkuda välja võimalikult eriilmelisi lahendusi uue kodu kujundamiseks.

Kõige lähem sihtpunkt, Kuressaare, on ka kõige kodusem. See on hubane ja soe justkui Saaremaa vanaema maja. Pehmetes toonides seinad, tahveluksed, ümmargused lülitid- ja pistikupesad ning retro stiilis vannitoaplaadid loovad ajaloolise atmosfääri.

Järgmine peatus on Kopenhaagen. Taani pealinn, kust on võrsunud kamaluga maailmakuulsaid arhitekte ja disainereid, kelle loomingu kaudu on kõikjale jõudnud ajatu Skandinaavia disain. Hingelt modernistlik ja vormilt minimalistlik. Heledad pinnad ja naturaalse puidu esitlemine on kindlasti peamisteks märksõnadeks. See kõik on justkui lõuendiks elule endale.

Kastrupi lennujaamast suundume nüüd juba ookeani taha. Palm Springs Los Angelese lähistel on Ameerika modernistliku arhitektuuri meka. Lihtsad jooned, aus materjalikasutus, väärikad tumedad puitpinnad ja dekoratiivsetest elementidest lahti ütlemine on just sellele stiilile iseloomulikud.

Purjetades üle Vaikse ookeani leiame end Austraalia surfirandadelt. See on tõeline maapealne paradiis mõnusa elu nautlejaile. Preston Beach on viimistluspakett, mille meeleolu loovad kollane päike ja sinine ookean. Neile sekundeerivad troopiliste taimemotiividega vannitoaplaadid.

Meie teekond lõppeb ühes väga erilises paigas. Shangri La on unelm, kus segunevad reaalne maailm ja kõrgemad tundmused. Maagiline roosa, lopsakas roheline ja ümarad vormid tõstavad meid otsekui pilvepiirile.

Reisi sihtkohti saad lähemalt vaadata siit: siseviimistlus.